Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Meat Filling for Pasta
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelOlive or salad oil
2 Esslöffelonions chopped
2 Esslöffelgreen pepper chopped
1/4 x ca. 450 gPork sausage, casing
 Removed
1/2 x ca. 450 gground beef
2 EsslöffelSauce For Pasta
1/4 Tassebread crumbs soft
1/4 x ca. 450 gMozzarella grated
1/2 Esslöffelparsley chopped
1/2 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
die Zubereitung:

Crumble sausage meat & brown lightly in hot oil with onion, green pepper & ground beef. Drain off excess fat & cool mixture. When cooled, combine mixture with rest of ingredients, blending lightly but thoroughly. If too dry, a little more sauce may be added. Fill uncooked Manicotti using a tsp. Or small rounded knife. Cook by following Easy Method.


Anmerkungen zum Rezept:
keine