Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nacho Potato Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(5 1/4 oz.) au gratin potatoes
1 Dose(11 oz.) whole kernel corn, drained
1 Dose(10 oz.) diced tomatoes and green chilies, undrained
2 Tassewater
2 Tassemilk
2 TasseCubed process American cheese
 Dash hot pepper sauce, opt
 Minced fresh parsley, opt.
die Zubereitung:

In a 32 qt. Saucepan, combine the potatoes and sauce mix, corn, tomatoes and water; mix well. Bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer for 15-18 minutes or until potatoes are tender. Add milk, cheese and hot pepper sauce if desired; cook and stir until the cheese is melted. Garnish with parsley if desired. Yield 6 - 8 servings. (2 quarts) Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine