Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nasi Kuning (Yellow Rice)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gRice (washed thoroughly, until water runs clear).
 water
3/4 Teelöffelturmeric
1/2 TeelöffelGalangal (laos) powder
bay leaves
1 1/4 Tassecoconut milk
die Zubereitung:

1. Place rice in covered saucepan. Cover rice with water (water should be 1 inch above rice). Boil until water is Almost evaporated. 2. In separate saucepan, bring to a boil turmeric, galangal powder, bay leaves, and coconut milk. Pour the rice into this mixture. 3. Cook uncovered, over low heat, about 40 minutes, stirring occasionally, until all liquid has evaportated and steam is escaping through the surface of the rice. 4. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine