Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nectarines with Port
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseRuby port or other sweet red wine
2 Esslöffelsugar
Cinnamon stick, (3-inch)
6 mittelUnpeeled nectarines, each cut into 16 wedges, (1-1/2 pounds)
 Fresh mint sprigs, (optional)
die Zubereitung:

Combine first 3 ingredients in a saucepan; place over medium-high heat, and cook 10 minutes or until reduced to 1/4 cup plus 2 tablespoons. Remove from heat; discard cinnamon.

Spoon 1 tablespoon wine mixture into each of 6 compotes; top with 16 nectarine wedges.

Per serving: 333 Calories; 2g Fat (6% calories from fat); 4g Protein; 64g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 8mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine