Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
New Mexico Garlic Mashed Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Red potatoes, medium size, washed and quartered (skins left on)
Head garlic, peeled
1 TasseCheddar cheese, grated and loosely packed
2 Esslöffelmilk
3 Esslöffelbutter unsalted
3/4 TeelöffelFresh rosemary needles, finely minced
 salt
 black pepper freshly ground
3 TeelöffelGround New Mexico chiles, or pure chile powder (or use less as you please)
die Zubereitung:

Put potatoes and garlic in a large pot and add enough water to cover. Cook over medium heat until potatoes are soft, about 25 minutes. Remove from heat and drain water. Add cheese, milk, and butter and mash until light and fluffy. Add rosemary and salt and pepper to taste. Add ground chiles 1 teaspoon at a time until desired heat is achieved. Serve hot. Serves 4

Jennifer Trainer Thompson, Jump Up and Kiss Me, Spicy Vegetarian Cooking Adapted and Mc formatted by Brenda Adams <adamsfmle@sprintmail. Com> posted mc 12/14/96


Anmerkungen zum Rezept:
keine