Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Cooked unpared red potatoes cubed |
1/4 Tasse | celery chopped |
1/2 Teelöffel | celery seed |
1/4 Tasse | scallions Chopped |
1/2 Teelöffel | Seasoning salt |
3 Esslöffel | dill fresh, chopped |
1/4 Tasse | Low cal ranch dressing |
| pepper |
1. Using a rubber scraper, in a medium bowl, combine all ingredients stirring to coat. Refrigerate.
Each serving provides: 1/4 vegetable; 1 bread; 25 optional calories
Per serving: 121 calories
Cyberealm Cookbook, Vol 1, 4/93, Cyberealm Bbs, compiled by Linda Fields.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |