Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Northern Steak and Shrimp Filling (Dim Sum--See Won Ton Ski
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gsteak shredded
1 Esslöffelcider vinegar
1 TeelöffelMustard powdered
1 Esslöffelsoy sauce
1/4 x ca. 450 gshrimp chopped
1 Esslöffellemon juice
Zucchini chopped
1 Esslöffelsherry
Scallions; chopped chopped
4 x ca. 30 gWater chestnts, chopped
1 EsslöffelCilantro
Leek chopped
die Zubereitung:

1. In bowl combine first 4 ingredients and marinade in refrigerator for one hour, stirring occasionally. Drain. Reserve marinade. 2. In another bowl combine shrimp and lemon juice. Cover and place in refrigerator for one hour. 3. Heat oil in wok over low heat. Add meat mixture and leek. 4. Raise heat to high and stir-fry for half minute. 5. Add zucchini and reserved meat marinade. Stir-fry one minute. Remove. 6. In wok stir-fry shrimp, scaillons, sherry, and water chestnuts for half minute or until shrimp turn pink. Remove. 7.

Combine shrimp and meat mixtures and add cilantro. 9. Assemble won tons and fry or boil. Variation: use pork instead of steak.


Anmerkungen zum Rezept:
keine