Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Not-Chicken Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 Tassewater
2 Teelöffelsalt
8" parsnip; cut in chunks
2 grossCarrots; cut in chunks
cloves garlic halved
Stalks celery chopped
Scallions
1/4 Tassemushrooms
1/2 Teelöffelturmeric
 black pepper
die Zubereitung:

In the meantime, here's an easy recipe from Mollie Katzen's "Still Life With Menu."

1. Combine everything in a large kettle.

2. Bring to a boil, lower to a simmer, and partially cover.

3. Cook slowly for about 1 1/4 hours. Turn off heat and let it cool to room temperature.

4. Strain out and discard all the vegetables.

5. Heat the broth gently just before serving. Serves 8.

Note : The garlic is essential; the parsnip is optional. Serve with matzoh balls.


Anmerkungen zum Rezept:
keine