Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oak Knoll Creme Fettuccine
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelbutter
cloves garlic minced
1 Teelöffelflour
1 TasseOak Knoll Chardonnay
1 Tassecream
3/4 TasseTomatos, seeded and chopped
1/2 Tassedill minced, fresh
3 TasseSteamed vegetables (asparagus, mushrooms and red pepper pictured)
1 x ca. 450 gFettuccine, cooked al dente
3/4 x ca. 450 gCooked shrimp or crab
 Parmesan cheese freshly grated
 Toasted hazelnuts
die Zubereitung:

Melt butter, saute garlic until soft. Stir in flour, cook 1-2 minutes. Slowly add Chardonnay, stirring constantly, then add cream, tomatos, and dill. Simmer 5-10 minutes, add salt and pepper to taste. Stir steamed vegetables into hot fettuccine, then add sauce and seafood. Toss until mixed well. Serve on warm plates, topped with Parmesan cheese and toasted hazelnuts. Serves 6.


Anmerkungen zum Rezept:
keine