Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Esslöffel | butter |
2 | cloves garlic minced |
1 Teelöffel | flour |
1 Tasse | Oak Knoll Chardonnay |
1 Tasse | cream |
3/4 Tasse | Tomatos, seeded and chopped |
1/2 Tasse | dill minced, fresh |
3 Tasse | Steamed vegetables (asparagus, mushrooms and red pepper pictured) |
1 x ca. 450 g | Fettuccine, cooked al dente |
3/4 x ca. 450 g | Cooked shrimp or crab |
| Parmesan cheese freshly grated |
| Toasted hazelnuts |
Melt butter, saute garlic until soft. Stir in flour, cook 1-2 minutes. Slowly add Chardonnay, stirring constantly, then add cream, tomatos, and dill. Simmer 5-10 minutes, add salt and pepper to taste. Stir steamed vegetables into hot fettuccine, then add sauce and seafood. Toss until mixed well. Serve on warm plates, topped with Parmesan cheese and toasted hazelnuts. Serves 6.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |