Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oat Bran and Yogurt Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Vegetable oil spray
2 Tassewhole wheat flour
1/2 TasseOat bran
1 Tasseall-purpose flour
1 TeelöffelBaking soda
1 Esslöffelsugar
egg white
2 Tasseyogurt plain, nonfat
1/4 Tassehoney
2 Esslöffelvegetable oil
1 Tasseraisins
die Zubereitung:

From an insert in a Pg&E bill (and I live in Houston, even).

Combine whole wheat flour, oat bran, all-purpose flour, baking soda and sugar in a large bowl; set aside. In a medium bowl, beat egg white, yogurt, honey and oil. Add yogurt mixture to dry ingredients and mix well. Fold in raisins.

Lightly spray muffin pans with oil spray. Pour mixture into pans, filling each cup 2/3 full. Bake at 425 degrees for 15 to 22 minutes, or until a toothpick inserted in center of a muffin comes out clean.

Arielle@Taronga.Com

(Stephanie Da Silva)


Anmerkungen zum Rezept:
keine