Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Tasse | Cooked Rice; Cold |
2 Tasse | Cornbread Crumbs |
2 | eggs |
6 | Shallots minced |
2 | Stalks celery minced |
2 Esslöffel | vegetable shortening |
1 Esslöffel | Butter melted |
3 | Dozen Oysters; Chopped |
1 Esslöffel | parsley chopped |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
1 Tasse | pecans chopped |
1 | cloves garlic minced |
| Liver & Giblets; From Turkey |
Boil liver and giblets in covered container until tender, then finely chop. Brown shallots, garlic, giblets, parsley and celery in melted shortening. Add rice, cornbread and oysters. Gradually add liquid left from giblets. Add beaten eggs, melted butter, salt, pepper, and pecans.
Fill turkey with dressing and bake. Or Place in casserole dish and bake at 350 degrees for 1 hour.
Can omit oysters, if desired.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |