Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Old-Fashioned Cream Scones
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseUnsifted all purpose flour
3 Teelöffelbaking powder
2 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
4 Esslöffelbutter
Eggs, beaten -- see note
1/3 Tasseheavy cream
2 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

I often add dried cranberries and minced orange zest to the dry ingredients before adding the eggs and cream.

Preheat oven to 400 degrees.

Combine flour, baking powder, 2 Tablespoons sugar and salt. Cut in butter with your fingers, a fork or two knives. Beat eggs slightly with cream, and stir into flour mixture. Turn out onto a lightly floured surface and knead only until dough sticks together. Divide in two parts. Rolls each part out into a circle that is 1" thick and 6" in diameter. Cut each circle into 4 wedges, and put wedges on ungreased baking sheet. Bake for 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine