Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| From the files of W. Long |
| Tulsa, Oklahoma |
1/3 Tasse | orange juice |
2 Esslöffel | light brown sugar |
1 Esslöffel | margarine |
1/2 Teelöffel | cornstarch |
1/8 Teelöffel | ginger ground |
1/8 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
1 Dose | 8-1/4 oz sliced beets, Drained |
1 Teelöffel | golden raisins |
| Strips of orange peel |
In a saucepan over medium heat, cook and stir orange juice, brown sugar, margarine, cornstarch, ginger, salt and pepper until thick. Add the beets and raisins, heat through. Garnish with orange peel.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |