Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oriental Chicken Salad Tartlet Filling
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Martha Stewart Hors d'
2 1/2 x ca. 450 gChicken breasts
3 1/4 Esslöffelsoy sauce to taste
2 1/2 TeelöffelRice Wine Vinegar
3/8 Tassepeanut oil
1/2 Tassevegetable oil
1/4 TasseParsley fresh, chopped
Scallions minced
48 Tartlet shells
die Zubereitung:

Cook chicken breast in 350-degree oven. Don't overcook. Let cook. Skin and bone breast and cut into 1/4" cubes. Put cubed meat in mixing bowl. Combine soy sauce, vinegar, oils, parsley and scallions. Pour over chicken and stir well. Spoon into prepared shells. Formatted by Theresa Grant, HWWK11B, from Martha Stewart Hors D'oeuvres.


Anmerkungen zum Rezept:
keine