Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oriental Rice and Portabello Patties
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPortabello mushrooms
 Lightly sauteed in butter
3 Tasserice cooked
1/2 TasseSour cream or yogurt
1 Bundscallions Chopped
 bread crumbs
eggs whole
4 Prisetabasco
4 Priselight soy sauce
 salt
 cayenne pepper
 Black bean paste
 (optional: no organic
 Substitute)
1 TeelöffelCrushed red chili flakes
die Zubereitung:

In a medium mixing bowl stir together cooked rice, sour cream or yogurt, chopped scallion and sauteed mushrooms. Stir in eggs one at a time. Add soy and Tabasco. Stir in bread crumbs 1/2 C at a time until you can easily form a patty. Make all patties and reserve until ready to cook. To serve, toast each patty in a well-seasoned skillet or coated pan until golden brown. Top with additional sour cream or yogurt (Note: A red bell pepper puree is a tasty topping as well). Credited To Chef David Beckwith, Central 159 Restaurant, Pacific Grove, Ca.


Anmerkungen zum Rezept:
keine