Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb with cabbage and tomatoes (m_c-tx)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 glamb ground
1 grossCan whole tomatoes
1 grossHead of cabbage cut up
1 grossOnion chopped
1 1/2 Esslöffeloil
 salt
 Dash of pepper
die Zubereitung:

Simmer onion in oil. Add meat and brown. Add salt and pepper and tomatoes. Let cook until meat is done. Cut up cabbage and continue cooking about 20 minutes or longer. Add a little boiling water if more liquid is needed. Do not overcook cabbage. If desired, make a thickening: brown about 1 tablespoon flour with a small spoonful of oil. Add a little chopped onion.


Anmerkungen zum Rezept:
keine