Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oven French Toast with Madras Sauce
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassemilk
4 grosseggs
1/3 Tassesugar
1/2 Teelöffelcinnamon ground
1 Esslöffelorange rind grated
Loaf french or italian bread; cut into diagonal 1-inch thick slices
2 Esslöffelbutter or margarine, melted
1 Dose(16-oz) whole cranberry sauce
1/4 Tasseorange juice
1/4 TasseVodka
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 deg. Grease a 9x13x2-inch baking pan. Beat milk, eggs, sugar, cinnamon and orange rind in large bowl until blended. Dip each piece of bread into egg mixture about 15 seconds. Arrange slices in overlapping rows in prepared pan. Pour leftover egg mixture over bread. Drizzle with butter. Bake 30 minutes or until lightly browned. In medium saucepan over low heat, stir cranberry sauce and orange juice until heated through. Remove from heat. Stir in vodka. Serve sauce over toast.

/Eggs


Anmerkungen zum Rezept:
keine