Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pacific Crab Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gbutter or margarine
1 Teelöffelonion grated
1/2 Tasseflour
2 Tassemilk
1/2 Tassecream
egg yolks
2 Esslöffelparsley minced
2 EsslöffelChives finely chopped
1/4 TasseSliced canned mushrooms; well drained
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelpaprika
1 Esslöffelmustard prepared
3 Esslöffelsherry
1 x ca. 450 gCrab meat; well drained
Eggs; hard cooked and chopped
 bread crumbs dried
 swiss cheese shredded
die Zubereitung:

Melt butter in a saucepan. Stir in the onion and flour. Gradually add the milk and cream, blending well. Cook until thickened, stirring constantly. Remove from the heat and add the egg yolks, one at a time, beating vigorously after each addition. Add parsley, chives, mushrooms, Worcestershire sauce, paprika, mustard and sherry. Gently stir in the crab meat and chopped eggs. Try not to break the crab meat up too much. Pour into individual casseroles or a 1 1/2 quart casserole. Sprinkle with equal parts of crumbs and cheese. Place under the broiler until hot and lightly browned.


Anmerkungen zum Rezept:
keine