Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pacific Rim Stir Fry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffellight soy sauce
2 Teelöffelbalsamic vinegar
2 Teelöffelhoney
1 EsslöffelJapanese Rice Wine
2 TeelöffelPeeled and grated fresh ginger
1/2 TeelöffelToasted sesame oil
1 PackungMori-Nu Tofu; (extra firm) cut into 1-inch cubes
cloves garlic minced
1 BundScallions; sliced diagonally into 1-inch pieces
1 TeelöffelToasted sesame oil
6 TasseChopped vegetables; (broccoli, asparagus, green cabbage, red bell peppers, snow peas, bean sprouts, etc.)
 Cooking spray
die Zubereitung:

Mori-Nu

Preheat oven to 400. In a small bowl, blend soy sauce, vinegar, honey, rice wine, ginger and garlic until smooth. Coat a cookie sheet with cooking spray. Pat tofu with paper towels. Place tofu cubes on the sheet in a single layer. Pour 1/2 of the soy mixture over tofu. Bake for 30 minutes. Saute scallions and sesame oil in a wok or skillet for 1 minute; add vegetables and remaining soy sauce mixture. Stir fry for an additional 5 minutes or until vegetables are done. Add cooked tofu and toss lightly. Serve with steamed rice or with pasta.

Makes 4-6 servings


Anmerkungen zum Rezept:
keine