Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Parker House Crab Cakes
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gLump crab meat
1/2 red bell pepper diced
1/2 Yellow bell pepper, diced
1 mittelonions diced
shallots diced
cloves garlic diced
1 Esslöffelbasil fresh, chopped
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
2 TasseCracker crumbs, unsalted
1 x ca. 1/2 Literheavy cream
Whole eggs, blended
 flour
 olive oil
die Zubereitung:

1. Saute peppers, onions, shallots, and garlic in 2 Tbs olive oil. Set aside and cool. 2. In a mixing bowl, add crab meat, parsley, basil, sauteed onions, peppers, shallots and garlic. Mix thoroughly. 3. Add cream and about 1 cup of cracker crumbs. The mixture should be stiff enough to shape. Adjust seasoning with salt and pepper. 4. Shape crab mixture into oval cakes. Dip into flour, then egg mixture, then remaining cracker crumbs. Shake off excess cracker crumbs. 5. Refrigerate for 1 hour. 6. Heat 2 Tbs olive oil in heavy skillet. Saute cakes until golden brown. Present 2 cakes per person.


Anmerkungen zum Rezept:
keine