Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Parmesan Bread Sticks
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseegg whites
1 x ca. 450 gFrozen Bread Dough, * see note
1/4 TasseFat-free parmesan cheese
1 Esslöffelgarlic powdered
die Zubereitung:

Preheat oven to 450. Prepare baking sheets with cooking spray; set aside. Pour egg whites into a 9 x 13" pan. In another 9 x 13" pan sprinkle with parmesan cheese and garlic powder. Divide dough into 16 pieces and shape each piece into a ball. On lightly floured surface, roll each ball into a rope, 12" long. Dip rope in egg whites, then into the parmesan cheese mixture, coating evenly. Gently twist each rope several times to create a spiraled look, then lay bread sticks on prepared baking sheets, 2" apart. Bake for 12 mintues, or until crisp and golden brown.

Per serving: 17 Calories; less than one gram Fat (12% calories from fat); 1g Protein; 3g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 44mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine