Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Parsley Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 kleinVery new Potatoes;
1 EsslöffelWhipped butter;
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Pare a ring of skin from center of each potato. Place on a steamer rack over boiling water, cover, and steam 15 to 20 minutes, until potatoes are tender. Drain. Place butter and parsley in a serving bowl; add potatoes. Serson with salt and pepper, toss and serve.

Food Exchange per serving: 1 Starch/Bread Exchage + 1/2 Fat Exchange Cal: 106; Cho: 6mg; Car: 19g; Sod: 83mg; Fat: 2g;

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine