Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Parsley Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelbutter
6 Esslöffelflour
3 TasseHot chicken stock
1 TeelöffelDried summer savory or thyme
3 TasseHalf-and-half
2 Tasseparsley fresh, minced
1 Prisenutmeg
1 Prisesalt
 croutons optional
die Zubereitung:

Melt 6 Tablespoons butter. Add 6 Tablespoons flour. Cook and stir for 3 minutes. Take pot from heat and add hot chicken stock. Whisk until thick but Do Not boil. Add 1 teaspoon dried summer savory or thyme. Simmer for 5 minutes. Add Half and Half and parsley. Add a pinch of nutmeg and salt. Cook over low heat until ready to serve. Top with croutons, if desired.

Ann Morrison (Mrs. Pat)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine