Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alaska salmon & avocado pasta salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gDry pasta (macaroni, penne,
 . rotini, or shells)
1 DoseAlaska salmon (14 3/4 oz)
 . * Or *
 . 2 - 7 1/2 oz cans
2 EsslöffelFrench dressing
1 Bundgreen onion thinly sliced
Red bell pepper; thinly
 --- sliced
3 EsslöffelCilantro or parsley; chopped
2 EsslöffelLight mayonnaise
Lime; juiced and rind grated
1 Esslöffeltomato paste
Ripe avocados; diced
1/2 Tassesour cream
 Lettuce leaves to serve on
 paprika to taste
die Zubereitung:

Cook the pasta according to package directions. Drain and toss with the French dressing. Allow to cool. Drain and flake the salmon. Add to the pasta with the green onions, sliced bell pepper and cilantro. Whisk together the lime juice and grated rind, the mayonnaise, sour cream and tomato paste until thoroughly combined. Toss the pasta salad with the dressing. Season to taste with salt and pepper; cover and chill. Before serving, gently toss the avocados into the salad. Spoon the salad onto a bed of lettuce leaves. Sprinkle with paprika


Anmerkungen zum Rezept:
keine