Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Bbq Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 1/2 Literoil
2 mittelOnions finely chopped
green Pepper finely chopped
Celery coarsely chopped
20 MilliliterGarlic minced
1 DoseTomato sauce 8 oz
1 DoseTomato paste 6oz
1/2 Tasseketchup
3 EsslöffelWorcestershire Sauce
3 Esslöffelmustard
 Juice of one lemon
 Salt, red and black pepper
die Zubereitung:

Heat oil in dutch oven; add onions, green peppers, celery and garlic.

Cook until onions are soft. Add remainingingredients and simmer until vegtables are tender. Add water if to thick. Sauce will seperate; do not stir. Baste meat with the oil on top of sauce as it cooks on grill. Thirty min before serving, baste with thick part on the bottom. Serve a big bowl of the heated sauce with your meal. It's delicious on french bread. Makes 6 cups.


Anmerkungen zum Rezept:
keine