Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A Different Cornbread
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassevegetable oil
2 TasseCornmeal mix
1 1/4 Tassemilk
egg beaten
1 1/2 TeelöffelFennel seed -- cracked
1 1/2 TeelöffelPepper -- cracked
die Zubereitung:

Preheat oven to 450 degrees. Pour the shortening in a 10-inch cast-iron skillet. Place the skillet in the hot oven. Place the self-rising cornmeal or mix in a bowl and whisk in the milk and egg. Add the fennel and pepper and stir until thoroughly blended. Stir the hot shortening into the batter, then pour the batter into the hot skillet. Bake 15 to 20 minutes, until done. Serve piping hot with butter.

~0700 (P


Anmerkungen zum Rezept:
keine