Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baby Lima and Corn Succotash with Roasted Red Pepper
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFresh lima beans; or a
10 x ca. 30 gFrozen Lima Beans; thawed
Ears fresh corn (about 5 cups), or
20 x ca. 30 gFrozen corn kernels; thawed
3 Esslöffelbutter
1 TasseShallots finely minced
1 1/2 TasseRoasted red pepper; diced
 salt
 pepper
4 Esslöffelchives fresh, minced
die Zubereitung:

Bring about 1 1/2 cups salted water to a boil in a medium saucepan. Lower heat to medium, add lima beans and cook until tender, 8 minutes; drain.

In a large saucepan, blanch corn in boiling salted water, 1 minute. Drain corn and slice kernels as soon as ears are cool enough to handle.

Heat butter in a saucepan over medium low heat. Add shallot and cook until softened, about 5 minutes. Add roasted pepper, beans and corn, season to taste with salt and pepper and cook until heated through. Garnish with chives before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine