Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun red beans & rice (arrowhead)
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gDried pinto beans (2 cups)
4 TasseUncooked Am Rice (Medium or Long Brown)
1 1/2 Tassecelery finely chopped
1 1/2 Tasseonions Finely chopped
1 1/2 Tassegreen pepper finely chopped
bay leaves
1 Teelöffelwhite pepper
3/4 Teelöffelcayenne pepper
1/2 Teelöffelblack pepper
1 TeelöffelTabasco sauce, optional (according to taste)
2 Teelöffelthyme
1 1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 1/2 Teelöffeloregano
1 1/2 Teelöffelpaprika
6 x ca. 30 gtomato paste
die Zubereitung:

Cover beans with water and soak overnight. Drain and rinse before cooking. Combine beans with 5 cups water and bring to a boil. Reduce heat, cover and simmer 45 minutes to 1 hour, stirring occasionally. Add another 4 cups water and add celery, onion, bell pepper, bay leaves, and remaining ingredients. Cook until beans are tender and begin breaking up. Cook rice. To serve, mound 3/4 cup rice on plate and spoon generous serving of beans over the rice.

(Yield: For a Crowd)

permission of Arrowhead Mills, Inc. Electronic format courtesy of: Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine