Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash with Cranberry Filling
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 kleinAcorn squash
 salt
8 Esslöffelbutter or margarine
8 Esslöffelhoney
16 x ca. 30 gWhole-berry cranberry sauce
die Zubereitung:

1 Wash and dry squash. 2. Place squash in Microwave Oven and heat, uncovered, 15 minutes or until they feel soft to the touch. 3. Let stand 5 minutes. 4. Cut in half and remove seeds. 5. Place cut-side-up in a shallow, heat-resistant, non-metallic baking dish. 6. Sprinkle with salt. Place 1 tablespoon of butter and 1 table- spoon of honey in each half. 7. Heat, uncovered, in Microwave Oven 4 minutes or uuntil butter has melted. 8. With a brush or spoon, spread honey-butter mixture over cut surfaces of squash 9. Place a spoonful of cranberry sauce in each squash half. If warmed cranberry sauce is desired, return filled squash halves to Microwave Oven for 6 minutes or until cranberry sauce is hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine