Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caesar Chicken Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil extra virgin
2 Esslöffelvegetable oil
2 Esslöffelwhite wine vinegar
1 kleincloves garlic peeled
3 TasseDiced skinless, boneless cooked chicken; bite-sized pi
2 x ca. 30 gCanned flat anchovy filets, ; drained
Scallions (green onions), trimmed, ; thinly sliced
Red bell pepper washed, seeded and cut; into 1/2-inch
Leaves romaine lettuce, washed, torn; into 3/4-inch pieces
1 x ca. 30 gChunk fresh Parmesan cheese
1 1/2 TasseStore-bought or homemade garlic croutons; (see below)
 salt
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

in a blender puree the oils, vinegar, anchovies and garlic clove. Season to taste with salt and pepper and transfer to a mixing bowl. Add the chicken, scallions and peppers, and marinate for as long as possible before serving.

Right before serving, add the romaine lettuce, toss the ingredients together and season to taste with salt and pepper.

Let each diner grate some Parmesan over their portion of salad and garnish with croutons.


Anmerkungen zum Rezept:
keine