Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajan Fried Catfish
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tasseyellow cornmeal
1/4 Tasseflour
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcayenne pepper
1/4 Teelöffelgarlic powdered
Catfish fillets
 vegetable oil
die Zubereitung:

In a bowl combine the cornmeal, flour, salt, cayenne pepper, and garlic powder. Pour mixture onto a pie plate. Coat the catfish fillets with mixture, shaking off excess.

Fill a 12 inch skillet half full with vegetable oil and heat it to 350 degrees. Add fillets to oil and fry until golden brown, about 56 minutes.

Put the fillets on serving plates, add a spoonful of tartar sauce, and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine