Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Crabmeat Mold
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gcream cheese softened
2 Esslöffeldairy sour cream
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelred pepper ground
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffelthyme ground
1 Tassecrabmeat cooked
1/4 Tassegreen pepper finely chopped
 Rye crackers
die Zubereitung:

Beat all ingredients except crabmeat, green pepper and crackers in 2.5-quart bowl on medium speed until well blended, about 1 minute. Stir in crabmeat and green pepper. Line a deep 1.5-pint bowl with plastic wrap; press mixture in bowl. Cover and refrigerate until firm, about 3 hours.

Unmold on serving plate; remove plastic wrap. Garnish with chili peppers if desired. Serve with crackers. 3 cups spread (2 ts spread per cracker per serving); 60 calories per serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine