Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Spiced Nuts
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter unsalted
3 TasseNuts (pecan halves; almonds, whatever)
1/2 Tasselight brown sugar
1 Teelöffelpaprika
2 TeelöffelPure chile powder
1 Esslöffelground cumin
1/4 Tassecider vinegar
 salt
die Zubereitung:

Adapted from 'The New Texas Cusine', by Stephan Pyles. Preheat oven to 350F. Melt the butter over medium heat in a skillet. Add nuts and saute until lightly browned (2-3 minutes). Add the brown sugar and continue cooking until lichtly caramelized. Stir in the paprika, chile powder and cumin. Add vinegar and cook until all liquid evaporates. Season with salt. Spread in a single layer on a flat sheet and bake until crisp, 3-5 minutes. Will keep indefinitely if well sealed.

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine