Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun-Style Grilled Chicken Breasts
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless chicken breast halves; with skin on
1/3 Tasselemon juice
2 Esslöffelgarlic powdered
2 Esslöffelonion powder
1 Teelöffeloregano
1 Teelöffelthyme
2 Teelöffelblack pepper
1/2 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

1. Preheat the broiler or start the charcoal. If broiling, line a broiler pan with foil.

2. Place the chicken in a shallow container. Pour the lemon juice over the chicken, turning it over to completely coat with the juice.

3. On a plate, combine the garlic powder, onion powder, oregano, thyme, black pepper and cayenne. Dredge the chicken in the spice mixture.

4. Place the chicken skin-side down on the broiler pan or grill and cook 4 inches from the heat for 4 minutes.

5. Turn the chicken over and grill or broil for 4 minutes longer, or until golden brown and the juices run clear.

Cff Shared by Lei Devries, Mar 98


Anmerkungen zum Rezept:
keine