Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calas (Rice Donuts)
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseCooked brown rice; (cooked with extra water to make very soft)
1 PackungYeast; active dry or compressed
1/2 Tassewater warm
eggs beaten
1 1/4 Tasseall-purpose flour Sifted
1/4 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelnutmeg
 Oil for frying
die Zubereitung:

Mash rice and cool to lukewarm. Soften yeast in warm water and stir into lukewarm rice; mix well. Cover and let rise overnight. In the morning, add eggs, flour, sugar, salt and nutmeg. Beat only until smooth. Let stand in a warm place for 30 minutes. Drop by tablespoons into deep hot oil and fry until golden, about 3 minutes. Serve sprinkled with confectioners' sugar or sugar mixed with cinnamon. Yields 2 dozen.

From "Have A Rice Day!", The

Arkansas Rice Depot, 1014 Main

Little Rock, Ar 72202

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine