Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Common Beer
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 1/8 x ca. 450 gSuperbrau Plain Light
3 x ca. 450 gBriess Gold Dme
1/2 x ca. 450 gCrystal malt -- crushed
1/4 x ca. 450 gMalted barley
1 1/2 x ca. 30 gNorthern brewer hops
 Boil
1/2 x ca. 30 gCascade hops -- last 5 min
1 PackungWyeast 2112 or 1 amsterdam
 Lager
4 x ca. 30 gPriming sugar
die Zubereitung:

Put malted barley on cookie sheet in over at 350 degrees fro 10 min. Remove and crush lightly with rolling pin. Put crushed grains in muslin bag, put into 1 gal of cold water and bring to a boil. Remove grains. Take pot off heat, add syrup & Dme & stir until dissolved. Put back on heat and add 1 1/2 ounces northern brewer hops and boil for 30-45 minutes. Add 1/2 ounce cascade hops for the last 5 min of boil. Add to 4 gallons of cold water. When cooled to below 80 degrees, pitch yeast. Ferment for 7-10 days at 65-75 degrees, bottle when fermentation is complete. Osg: 1044-1048 Fsg: 1008-1012


Anmerkungen zum Rezept:
keine