Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Green Onion Rarebit
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter
Thick slices of sourdough
 Or pumpernickel bread,
 Toasted
3 Esslöffelflour
1 1/3 Tassewhite wine dry
1/2 Teelöffeltarragon crushed
 nutmeg
8 mittelGreen onions with tops, Minced
1 TasseMonterey Jack cheese
Green onions with tops,
 Trimmed (opt. garnish)
die Zubereitung:

Melt butter in medium saucepan over low heat.Stir in flour and cook for 2 minutes.Gradually, pour in the wine, whisking constantly. Cook over medium heat until thickened, about 5 minutes. Stir in tarragon, 8 chopped green onions and the cheese.Cook over low heat, stirring constantly until cheese is melted. To serve, arrange toast on plates, spoon sauce over toast.Sprinkle with nutmeg and garnish with additional green onions, if desired. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine