Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Camembert and Walnut Pate
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 30 gCamembert cheese, rind removed
4 x ca. 30 gCream cheese, cut into chunks, room temp.
1 Esslöffellime juice fresh
2 EsslöffelFinely chopped toasted walnuts
 Additional finely chopped walnuts
die Zubereitung:

Blend Camembert in processor until smooth. Gradually add cream cheese, processing until smooth after each addition. Add lime juice; process until smooth. Transfer mixture to bowl. Mix in 2 tablespooons nuts. Season with salt and pepper. Spoon pate into 2-cup bowl. Sprinkle with additional nuts. (Can be made 1 day ahead. Cover; chill. Bring to room temperature before serving.)

If the Camembert is very strong, increase the amount of cream cheese to taste. Serve with toasted baguette slices and assorted crudites like endive and red bell pepper strips.

Bon Appetit/May 94 Typed by Didi Pahl


Anmerkungen zum Rezept:
keine