Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Iman Bayaldi
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggplant
1 grossonion
cloves garlic
parsley sprig
1 Dose(#2-1/2) tomatoes -or
3 TassePeeled; chopped fresh tomatoes
1/2 Teelöffelsugar
 salt
 pepper
1 x ca. 450 gground beef
1 PackungPlain yogurt or grated longhorn cheese
die Zubereitung:

Peel & slice eggplant & soak in salted water 30 minutes. Brown the beef, garlic & onion; salt & pepper to taste. Add sugar & parsley. Wash eggplant in clear water & put layer of eggplant in casserole dish, then a layer of beef mixture, and continue to alternate layers until all is used. Cover with the tomatoes. Bake at 350 for 1 hour or until eggplant is tender. Serve hot with plain yogurt or grated Longhorn cheese.

Mrs William Ryerson

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine