Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Maccheroni Alla Napolitana (Macaroni Neapolit
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gMushrooms chopped
1 x ca. 450 gRipe tomatoes; 3-4 med., cut
2 Esslöffelwater
1 mittelonions minced
10 MilliliterGarlic minced
6 Esslöffeloil
1/2 Dried whole red pepper (try using pinch red pepper flakes)
1/2 x ca. 450 gGround beef (scant)
 salt
 pepper
Fresh basil leaves Or
1/8 Teelöffelbasil leaves dried
1 x ca. 450 gMacaroni; cooked, hot
1 Tasseparmesan
die Zubereitung:

Boil tomatoes 5 mins. Saute onion and garlic in oil and add red pepper. When barely colored, add meat, salt and pepper. Brown 5 mins. Add mushrooms, basil, and some water (about 2 tablespoons). Put tomatoes through food processor or chop finely. Simmer 35 mins until sauce is fairly thick. Mix sauce and macaroni. Top with cheese. Mix well.

From the Mm database of Judi M. Phelps. Jphelps@shell. Portal. Com, juphelps@delphi. Com, or jphelps@best. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine