Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash with Pineapple
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossAcorn squash
2 Teelöffelcinnamon
1 Teelöffelnutmeg
1/2 Teelöffelallspice
1/2 Teelöffelginger
1/2 TasseCrushed pineapple, canned in its own juice, drained
die Zubereitung:

1. Preheat the oven to 350ø. To prepare the squash, cut it in half and remove the seeds. Place each half, cut side down, on a baking sheet. Bake the squash for 45 to 60 minutes until soft and tender. 2. Turn the acorn squash over and scoop out all the squash.

In a bowl, mix the squash with all the remaining ingredients.

Place in a casserole dish and bake for 5 more minutes, until pineapple bubbles.

6 Servings/Serving size: 1/2 cup

Crushed pineapple enhances the sweet tast of acorn squash

13, 98


Anmerkungen zum Rezept:
keine