Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Abalone And Scallop Fritters
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gAbalone
1 x ca. 450 gSea scallops
egg beaten
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffeloil
2 Esslöffelbutter
 flour
 Lemon slices optional
die Zubereitung:

You'll need a food processor or meat grinder to prepare this recipe. What's nice is that you don't have to tenderize the abalone before cooking, because it is ground.

Cube abalone. Put into food processor. Process until well ground. Remove abalone. Add scallops to processor and grind well. Combine abalone, scallops, egg and salt. Shape into flat patties. In a skillet, heat oil and butter. Dip patties in flour. Shake off excess. Fry quickly, a minute or less, per side. If desired, serve with lemon slices. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine