Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calf's Liver with Chopped Parsley And Garlic
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 ScheibeCalf's liver.
1 Bundparsley
cloves garlic
2 EsslöffelGroundnut oil.
100 Grammbutter
 salt
 pepper
die Zubereitung:

1 Peel the garlic. Wash the parsley and put it through the foodmill with the garlic. Crush the butter with a fork, adding the parsley and garlic and mixing together well.

2 Put the butter mixture onto a piece of greaseproof paper and shape into a rectangle. Put into the refrigerator to harden.

3 Cook the liver slices for 3 minutes on each side in a very little oil, without searing them. Season after the first 3 minutes.

4 Place the slices of liver on a serving dish. Cut the parsley and garlic butter into four pieces and place one on each slice of liver.


Anmerkungen zum Rezept:
keine