Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Taco Salad
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBulk Pork Sausage
2 Esslöffelonion chopped
1/2 Tassetomato sauce
2 EsslöffelCanned Chili Peppers, Chopped
1 1/2 Teelöffelflour unbleached
1 TeelöffelChili Powder (Or To Taste)
Dash Of Garlic Powder
3 TasseTorn Lettuce
Lge. Carrot, Shredded
1/2 TasseCherry tomatoes halved
1/4 TasseMonterey Jack Cheese Shreds
1/4 TasseCoarsely Crushed Taco Chips
die Zubereitung:

Crumble pork sausage into a 1-quart casserole. Stir in onion. Micro-cook, uncovered, on 100% of power 4 minutes or till meat is no longer pink, stirring once. Drain off fat. Stir in tomato sauce, canned green chili peppers, flour, chili powder, and garlic powder. Micro-cook, covered, on 100% of power for 2 to 3 minutes or until slightly thickened and bubbly. Meanwhile, in a salad bowl toss together lettuce, carrot and tomatoes.

Top with sausage mixture, shredded cheese and taco chips


Anmerkungen zum Rezept:
keine