Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
African Vegetarian Stew
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 kleinKohlrabies, peeled and cut
 Into chunks
1 grossOnion chopped
Sweet Potatoes, peeled and
 Cut into chunks
Zucchini, sliced thick
Tomatoes, fresh -or
16 x ca. 30 gCan Tomatoes
15 x ca. 30 gCan Garbanzo beans
 (chick-peas) with liquid
1/2 TasseCouscous -or- Bulgar Wheat
1/4 TasseRaisins, dark or golden
1 Teelöffelcoriander ground
1/2 Teelöffelturmeric ground
1/2 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelginger ground
1/4 Teelöffelground cumin
3 Tassewater
die Zubereitung:

Combine all the ingredients in a large saucepan. Bring to a boil, lower the heat, and simmer until the vegetables are tender, about 30 minutes.

substituted for the kohlrabi.

One Serving = Calories: 241 Carbohydrates: 42 Protein: 8 Fat: 2 Sodium: 22 Potassium: 658 Cholesterol: 0

Exchange Value: 2 Bread Exchanges + 2 Vegetable Exchanges

0-13-024894-0, by Betty Wedman, M.S., R.D.

Posted from the Echo's Library 04/29/94 by Frank Skelly


Anmerkungen zum Rezept:
keine