Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acadian eight bean chili annie rosenswei
Zutaten für 25 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gEach of the following beans
 Kidney, White, Pink, Black,
 Red, Pinto, Cranberry, Navy.
1 x ca. 450 gbacon
5 grossonions peeled, chopped
2/3 TasseGarlic minced
1/4 TasseCoriander seeds toasted
 And ground
1/4 Tassecinnamon
1/4 Tassepaprika
1/4 Tassecayenne pepper to taste
 For the timid tongue
1/2 TasseDried Poblano Chili peppers
 Cinnamon ground
1 Dose108 oz Italian tomatoes
 W/juice
12 x ca. 30 gbeer
5 x ca. 450 glean ground beef
 salt
die Zubereitung:

Pick over and wash beans. Put in large pot and cover with 4 qts. Cold water. Soak over night. Wash and drain. Cover with water, bring to a bowl over high heat, lower heat and simmer for 2 hours or until tender. Cook bacon in a large skillet, drain and crumble. Put next 7 ingredients in skillet and sautee for 5 minutes. Add tomatoes and beer, simmer. In another skillet sautee ground beef until no longer pink. When beans are tender drain, reserving liquid. Add meat, bacon and vegetables to beans. Simmer over low heat until hot, adding bean liquid if necessary.


Anmerkungen zum Rezept:
keine