Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Three-Egg Omelet
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter or margarine
Eggs lightly beaten
 salt
 pepper freshly ground
Filling Suggestions
 cheese shredded
 ham chopped
 Crabmeat shredded
 Cooked small shrimp
 chicken cooked, shredded
 Cooked chopped bell pepper
 Cooked sliced mushrooms
 tomatoes chopped
 Cook chopped onion
 Cooked chopped asparagus, broccoli or other vegetable
 Avacado slices
die Zubereitung:

This omelet can be served plain or filled with one or more of the suggested fillings.

1. Melt butter in 10" skillet over medium heat.

2. Add eggs, lift cooked edges with spatula to allow uncooked eggs to flow under cooked portion. Season with salt and pepper. Shake pan to loosen omelet. Cook until set. Place desired fillings on 1/2 of omelet. Fold in half. Turn out onto plate.


Anmerkungen zum Rezept:
keine