Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal Chops Italienne
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(1-inch thick) veal chops
 (approximately 2 lb)
 Lg Clove garlic, peeled and crushed
1 Esslöffelvegetable oil
 salt
 pepper
8 x ca. 30 gtomato sauce can
1 Teelöffeloregano dried leaves
1/2 Teelöffelsugar
1 TeelöffelChopped, freeze-dried chives
2 Esslöffelred wine
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

1. In a heat-resistant, non-metallic 10-inch skillet, place 2 tablespoons vegetable oil. Add crushed garlic. 2. Heat oil on top of a conventional surface unit. Sear veal chops in hot oil until brown on both sides. Season veal chops to taste with salt and pepper. Set aside. 3. In a medium-size bowl, combine tomato sauce, oregano, sugar, chives and 2 tablespoons red wine. Blend thoroughly. 4. Pour sauce over veal chops. Heat, uncovered, in Microwave Oven 6 minutes. 5. Sprinkle top of chops with 1/4 cup Parmesan cheese and heat an additional 1 minute.


Anmerkungen zum Rezept:
keine