Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb chops and peaches with lime sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DosePeach halves (29 oz)
1 TassePeach syrup
1/2 Tasselime juice
1/2 Teelöffellime peel grated
1 Teelöffelginger ground
Lamb loin -Or
12 rip chops, cut 1-inch thi
salt
pepper
die Zubereitung:

Drain peaches, reserving syrup. In small saucepan, combine syrup with lime juice, peel and ginger. Heat thoroughly. Sprinkle lamb with salt and pepper. Broil 3 to 4 inches from source of heat 5 to 7 minutes per side, brushing frequently with lime sauce. Broil peach halves 5 minutes, basting with lime sauce. From New and Natural Fresh American Lamb Recipes for Special Occasions by American Lamb Council No copyright shown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine