Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dainty Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseTiny pasta; (such as orzo)
1 Esslöffelolive oil
1/2 TasseOnion chopped
cloves garlic minced
1/2 TasseOil-packed sun-dried tomatoes; rinsed/finely
 chop
1/3 Tassebasil fresh
1/3 TasseRomano cheese; grated
1/4 TassePine nuts; lightly toasted
10 TropfenRed pepper sauce
1 TasseFresh goat's milk
1/4 Tassegoat cheese crumbled
die Zubereitung:

Cook pasta in salted water to al dente stage. Drain, but do not rinse. Set aside.

In large skillet, heat oil and saute onion over medium heat until translucent. Add garlic, sun-dried tomatoes, basil, romano cheese, pine nuts, red pepper sauce and goat's milk. Simmer until slightly reduced, about 5 minutes. Stir in cooked pasta and heat through. Serve topped with crumbled goat cheese, if desired.

34g carbo, 15mg chol, 286mg sodium, 3g fiber. Lacto


Anmerkungen zum Rezept:
keine